Yacht Club Budapest

HAJÓFLOTTA

HAJÓÚT FOGLALÁS FELTÉTELEI

  • Hajótúráinkra előzetes foglalás szükséges, melyet e-mailben várunk az időpont és az utaslétszám megjelölésével.
  • Foglalását válaszajánlatunk alapján előre utalásával véglegesítheti.
  • A hajóút lemondása e-mailben az indulás előtt 96 órával történő módon a foglalás árának 50%-át térítjük vissza.
  • Kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén a foglalás átütemezhető.
  • A hajótúráink árai az idegen kikötőkben felszámítandó eseti kikötési díjakat nem tartalmazzák, ezeket az e-mailben küldött árajánlatban tüntetjük fel Önöknek.

Sánta róza kalózhajó

Duna egyetlen folyami kalózhajója a lelkes születésnapi csoportok és cégek csapatai számára komplett hajóutakat tesz a kedves legénység és marcona kapitányok vezetésével!
Hajótúrákra és egyedi programokra is alkalmas biztonságos stabil hajó, melyen a kincseket és a kedves utasokat egyaránt vigyázva szállítjuk.

Befogadóképesség: 30 fő

Hajótúráink:

  • Csoportos hajóbérlés 7-14 éves korig ajánlott osztálykiránduláshoz megrendelhető rövid hajósprogram a Dunánál Kalózhajóval Római-parton – bruttó 90.000Ft/30 fő (30-45 perc)
  • Cégeknek csapatépítéshez, Családi eseményekhez a Lupa-sziget titkai Kalózhajóval a Szentendrei Dunaágban – bruttó 190.000Ft (1 óra)
  • Budapest Belváros túra csoportos hajóút 30 főig bruttó 300.000Ft (2-2,5 óra)

Menetrendszerinti gyerek járataink várhatóan 2024. 06.-tól indulnak.

Aphrodite artdeco sétahajó

10 utast kényelmesen utaztató 1920-as évek Art Deco stílusú szalonhajónk történetével azok ismerkedhetnek meg akik eseményeikhez bérlik egy rövidebb Római parti naplementés vagy akár hosszabb Dunakanyar túrára.

Sétahajózás:
Csoportos hajóbérlés megrendelhető rövid hajósprogram a Dunánál Római-parton cégeknek csapatépítéshez, Családi eseményekhez bruttó 190.000 Ft alapáron (1 óra)

nordson 1959

Eseményekhez, születésnapokhoz, eljegyzésekhez és filmforgatásokhoz bérelhető oldtimer hajónk a kapitányon felül 3 utast tud a 65 éves szerkezetével a Dunakanyar felé a Szentendrei Duna-ágban vagy a Budapest belvárosában korabeli stílusban szállítani.

Egyedi túrák árajánlat alapján.

RENDEZVÉNYEKHEZ BÉRELHETŐ EGYÉB eszközEINK

Wavebike nevű könnyű vízi járműveink - 9,9 Le teljesítmény, 150 kg terhelhetőség, maximum 1 felnőtt + 1 gyermek, mentőmellények használatával - nyitvatartási időben komfortos nappali időjárási viszonyok közt megfelelően felkészült és vízbiztonságban és dunai szakaszon jártas 18 év feletti egészséges alkohol és egyéb szer befolyásoltságtól mentes felnőtt vezetésével bérelhetők.

Retro kerékpárjaink a római-part megismerésére csoportok részére előre egyeztetve foglalhatók.

Scroll to Top